0652553152 info@hrbalie.nl

 

 

Passen wij bij jou?

Wie zijn wij?

HR balie bouwt aan een team van zelfstandige HR-,  Salaris-, en andere professionals op het gebied van gezondheid en vitaliteit dat kan worden ingezet voor interim opdrachten.

HR balie is ontstaan als gevolg van de constatering dat veel werkgevers moeite hebben met het volgen en toepassen van wet- en regelgeving op het vlak van salarissen en andere CAO gerelateerde zaken, evenals het aanbieden van aan gezondheid en vitaliteit verwante onderwerpen.  Vanuit onze werkervaring als salarisadministrateur en recruiter zijn we hier regelmatig mee geconfronteerd. HR balie ontzorgt werkgevers die deze vaak complexe materie aan ons uit handen geven.

 

Wie is onze klant? 

Onze klanten weten dat de allerbelangrijkste schakel in het ‘succes proces’ hun personeel is. Zij vinden het belangrijk dat hun medewerkers onder fijne omstandigheden hun werk doen en creëren daarom met veel plezier een goede werksfeer en een vitaal en loyaal personeelsbestand. 

Ben jij benieuwd of wij wellicht bij jou passen en jij bij ons? Bericht ons op info@hrbalie.nl, wij nemen dan snel contact met je op!

 

HR balie

Lingedijk 58

4007 HR  Tiel

info@hrbalie.nl