0652553152 info@hrbalie.nl

De HR werknemersbalie is er voor werknemers met vragen over salarissen en arbeidsrecht.

 

Als je vragen hebt over je salarisstrook, arbeidsovereenkomst, het naleven van een standaard CAO of andere arbeidsrechtelijke vragen, dan is het aanspreekpunt natuurlijk in eerste instantie je werkgever.

Helaas hebben wij in de praktijk ervaren dat veel werknemers zich niet altijd ‘veilig’ voelen als het gaat om het stellen van dit soort vragen. Zij zijn bang om de arbeidsrelatie onder druk te zetten. In dat geval is er de  werknemersbalie om het voor je uit te zoeken! Uiteraard hebben we dan wel de juiste informatie van je nodig.

Voor het insturen van je vraag mail je ons op werknemer@hrbalie.nl.

Stel je vraag helder en stuur als bijlagen je meest recente salarisstrook, je arbeidsovereenkomst en de door je werkgever verstrekte CAO mee. Een eventueel vermeld burgerservicenummer (BSN) verzoeken we je voor verzending onleesbaar te maken. 
Wij zullen dan binnen 3 werkdagen op je mail reageren.  In het geval van een vraag betreffende je salarisstrook ontvang je daarna een factuur met betaalverzoek. Na ontvangst van je betaling sturen we je binnen vijf werkdagen het antwoord op je vraag.
Voor andere arbeidsrechtelijke vragen nemen we binnen drie werkdagen contact op om e.e.a. met je af te stemmen. 

Zeven (7) werkdagen na het beantwoorden van je vraag of vragen verwijderen we al je gegevens weer uit onze administratie.

 

Tarieven

Wij houden deze service graag laagdrempelig en hebben onze tarieven daarop aangepast.

 

Controle loonstrook: 25 euro

Controle arbeidscontract/naleving CAO: op aanvraag

 

HR balie

Lingedijk 58

4007 HR  Tiel

info@hrbalie.nl